Historien om Jans-Hundemad.dk

Efter et langt liv med katte og hunde, bl.a. med hunden som et professionelt arbejdsredskab, ønsker Jan at dele ud af sine erfaringer med at skabe et godt hunde- og katteliv, herunder ikke mindst deres ernæring.


Jans-Hundemad.dk er en lille familiedrevet virksomhed som idag har adresse øst for Holstebro i et lille område som hedder Stendis.

Vi sælger Hunde- og kattefoder foruden diverse godbidder og tilbehør direkte fra vores lager på hjemadressen. Vi har foder til store og små racer.


Hos mange af vores kunder kender vi næsten altid deres behov for hunde- og kattefoder, men som ny kunde hos Jans-Hundemad.dk får man altid en grundig vejledning, så man får det bedste foder til lige netop din hund eller kat. Vi har masser af smagsprøver på alt vores hunde- og kattefoder og vi pakker selvfølgelig altid gerne en GRATIS pose med udvalgte produkter, så man har mulighed for afprøvning i eget hjem af vores produkter sammen med sin hund eller kat.


Ønsker man en dedikeret kundeoplevelse i øjenhøjde, hvor vores kunders behov eller udfordringer med deres hund eller kat ALTID er  centrum, står teamet bag Jans-Hundemad.dk altid klar til at hjælpe.


Teamet bag Jans-Hundemad.dk